Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şenay Güner: “Kişilerin Kendisini Uzmanlaştırdığı Bir Süreç”

Altın Yıldız Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Spiritüel Psikoloji Danışmanı Eğitmeni” seçilen Şenay Güner, Başkent Postası’ndan Melek Şenol’a özel açıklamalarda bulundu.

Altın Yıldız Ödülleri'nde "Yılın

Bu yıl 9.’su düzenlenen Altın Yıldız Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Spiritüel Psikoloji Danışmanı Eğitmeni” ödülüne layık görülen Şenay Güner, Başkent Postası’ndan Melek Şenol’a verdiği röportajda, kariyer yolculuğu ve ödül ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Bankacılık kariyerinden sonra hayatına psikoloji ve spiritüel eğitimlerin dahil olduğunu belirten Güner, özellikle Aile Dizimi ve Regresyon çalışmalarının, travma ve bilinçaltı ile ilgili çalışmalarda büyük katkı sağladığını ifade etti.

IMG 20241006 WA0015

“Bu ödüle layık görülmek emeğimin karşılığını almak gibi” diyen Güner, Uluslararası Altın Yıldız Ödülleri’nde ödülünü Hakan Taner Çapım’ın takdim ettiğini ve bu organizasyonda yer almaktan büyük onur duyduğunu belirtti. Güner, misyonunu şu sözlerle özetledi: “Fiziksel ve zihinsel rahatsızlıklara bütüncül bir bakış getirerek, kişilerin ruhsal mekanizmaları ile temasa geçmelerini sağlamak, iyileşme süreçlerini hızlandırmak.”

IMG 20241006 WA0016

Ruhsal iyileşmenin birçok rahatsızlığın azalmasına ya da tamamen ortadan kalkmasına yardımcı olduğunu belirten Güner, bu yaklaşımın kişiye özel, bilimle harmanlanmış bir metodoloji olduğuna dikkat çekti. Güner, bireysel çalışmaların yanında grup çalışmalarına da büyük önem verdiğini ve eğitimlerinin devam ettiğini vurguladı. Ayrıca, çalışmalarını bir kitaba dönüştürerek daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

IMG 20241006 WA0017