Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Avrupa ve Türkiye Şampiyonu Doğukan Genç, Sinema Dünyasına Adım Atıyor!

Avrupa ve Türkiye Şampiyonu Doğukan Genç, Sinema Dünyasına Adım Atıyor!

Avrupa ve Türkiye Şampiyonu
144044 img 20240811 wa0179
Avrupa ve Türkiye Şampiyonu Doğukan Genç, Sinema Dünyasına Adım Atıyor!

Ünlü boksör ve 2015/2016 Avrupa Türkiye şampiyonu Doğukan Genç, kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Dövüş sporlarındaki başarılarıyla tanınan Genç, ünlü yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu’nun tavsiyeleri doğrultusunda oyunculuk dünyasına adım atmaya karar verdi.

Doğukan Genç, bu önemli kararını şu sözlerle dile getirdi: “Bir dövüşçü olarak, bugün ünlü yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde, bana verdiği nasihatler doğrultusunda oyunculuk derslerine katılmamın daha doğru olacağını düşündüm. Hocam, benim dövüş sporlarındaki yeteneklerimden daha fazlasını sinema dünyasında gösterebileceğime inanıyor. Ben de bu tavsiyelere kulak vererek oyuncu olmaya karar verdim.”144053 img 20240811 wa0181

Genç, Mehmet Ali Gündoğdu ile çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, “Böyle gurur verici bir yönetmenle çalışmak ve ondan bir şeyler öğrenmek benim için büyük bir fırsat. Onun tecrübeleriyle daha dolu dolu bir hayatın kapılarını aralayacağımı düşünüyorum. İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını yazar,” ifadelerini kullandı.

Doğukan Genç’in bu yeni yolculuğu, hem spor hem de sinema dünyasında büyük bir heyecan yaratacak gibi görünüyor.