Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İSA BAŞ AK PARTİ’NİN 23. YIL KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

İSA BAŞ AK PARTİ’NİN

İSA BAŞ AK PARTİ’NİN 23. YIL KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

AK PARTİ TERME İLÇE BAŞKANI İSA BAŞ PARTİSİNİN 23. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MÜNASESEBETİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI. BAŞKAN İSA BAŞ ŞU İFADELERE YER VERDİ;

14 Ağustos 2024 tarihinde, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 23. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. 2001 yılında kurulan partimiz, kurulduğu günden bu yana ülkemizin siyasi, ekonomik ve sosyal hayatında köklü değişimlere ve önemli başarıların elde edilmesine öncülük etmiştir.

Bu özel günde, partimizin başarıları ve milletimize sunduğu katkıları yeniden hatırlamak ve geleceğe dair hedeflerimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. 23 yıl önce kurulan AK Parti, kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlarımıza hizmet etmeye, adalet ve refahı artırmaya, demokrasiyi güçlendirmeye yönelik önemli adımlar atmıştır.

Bu süre zarfında, sağlık, eğitim, altyapı ve sosyal hizmetler alanlarında birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Ekonomik kalkınma ve sosyal adalet konularında gerçekleştirdiğimiz reformlar, Türkiye’nin uluslararası arenada daha güçlü bir konumda olmasına katkıda bulunmuştur. Her bir vatandaşımızın hayatına dokunan bu projeler, partimizin toplum odaklı yaklaşımının somut örnekleridir.

AK Parti teşkilatları olarak, bu başarıların bir parçası olmaktan büyük onur duyuyoruz. Yerel düzeyde de, şehirimizin ve ilçemizin gelişimine katkıda bulunmak ve halkımıza daha iyi hizmet sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 23. yıl dönümümüzde, partimizin geçmişteki başarılarına ve gelecekteki hedeflerine olan inancımızı yineleyerek, halkımıza daha iyi hizmet vermek için aynı kararlılıkla devam edeceğimizi vurgulamak istiyoruz. Türkiye Yüzyılı şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz.

Bu anlamlı günde, AK Parti’nin başarısında emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza ve Aziz Miletimize teşekkür ediyor; hep birlikte daha aydınlık bir geleceğe doğru yol alacağımızın sözünü veriyoruz.

İsa Baş
Ak Parti İlçe Başkanı