Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Muhsin Akıl

2023 Seçimleri Türkiye İçin MİAT/MİLATTIR!.. TÜRKİYE DÜŞMANI DIŞ GÜÇLER, İÇİMİZDEKİ HAİN, ŞEREFSİZ ve ALÇAKLAR SİZLERE SESLENİYORUZ !..

2023 seçimleri öncesi TÜM HAİN, ŞEREFSİZ ve ALÇAKLARA SESLENİYORUZ: Bu milletin ve bu devletin milli ve ulvi genleri, ahlaki kültür değerleri, tarihi misyonu, istikbal ve istiklal umudu ile oynamayın! Aklınızı başınıza toplayın ve kendinize gelin. Bu MİLLET ve bu DEVLET sahipsiz değildir! Binlerce yıllık tarihi derinliğinden süzülüp gelen devletçilik anlayışını kendilerine KEFEN yapmış ve sizleri sabırlı bir şekilde izleyenler var! Emperyalist küresel güçlerin uşağı haline gelmiş gaflet ve dalalet içinde ülkesine ihanet edenler, yabancı dış misyonlarla aynı masada oturup ülkesini pazarlayanlar, hainler, alçaklar ve şerefsizler, sizlere sesleniyoruz: AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN!.. Bu ülke sahipsiz değil!..

100 yıldır Türkiye üzerinde her türlü oyunu oynayan, bu milletin içine fitne-fesat sokarak birbirine düşüren, siyasi, ekonomik, psikolojik, teknolojik ve istihbarı baskılarla devletimiz üzerinde hakimiyet kurmak isteyen, ülkemiz aleyhine medya yoluyla her türlü yalan, iftira ve kirli propagandalarla saldıran, her seçim öncesi Türkiye’nin iç işlerine karışarak müdahale eden, PKK, FETÖ, IŞİD/DEAŞ vs. irili-ufaklı ne kadar terör örgütü varsa her türlü silah, mühimmat ve finans desteği veren DIŞ GÜÇLERE SESLENİYORUZ:  tarihin acı gerçeklerini unutmayın! Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaşı’nı, 1974 Kıbrıs Harekatını ve 15 Temmuz Direnişini ne çabuk unuttunuz?! BU MİLLET ve BU DEVLET SAHİPSİZ DEĞİLDİR!..

Bilhassa son 20 yıldır yazmış olduğunuz bütün senaryolardan, tezgahladığınız bütün oyunlardan, kurmuş olduğunuz bütün tuzaklardan haberimiz var! Bu senaryoları niçin yazdığınızı, bu oyunları niçin oynadığınızı ve bu tuzakları niçin kurduğunuzu çok iyi biliyoruz! Türkiye’ye farklı meslek kimlikleri ile gönderdiğiniz tüm ajanlarınızdan da haberimiz var! Ajanlarınızı da adım adım takip ediyoruz! Ayrıca ülkemizi karıştırmak için işbirliği kurduğunuz tüm hainleri de çok iyi tanıyoruz! Bu millete ve bu devlete sizlerin gücü yetmez! Bu devlet ve bu millet ile ilgili göremediğiniz ve bilmediğiniz GERÇEKLER var!.. Siz Türkiye’yi ve bu milleti tanımıyorsunuz. Bu devlet ve bu millet yeri ve zamanı geldiği zaman nerede ne yapacağını çok iyi bilir!..

20203 seçimlerine yönelik şu ana kadar yazmış olduğunuz senaryolar tutmadı! 2023 seçimlerine yönelik şu ana kadar oynadığınız oyunlar fiyasko ile sonuçlandı! 2023 seçimlerine yönelik kurmuş olduğunuz tuzakların hepsi boşa gitti! 2023 seçimleri 14 Mayıs 2023’te yapılacak. Yani, 4 ay kaldı! Şimdi de B planına geçtiniz! Biz sizin B planınızı da çok iyi biliyoruz! B planında da başarılı olamayacaksınız. En son C planını tatbik edeceksiniz. Ama C planınızı şimdiden çöpe atın! Çünkü C planınızdan da haberimiz var! C planınızı da sizlerin başına geçireceğiz!..

Bu millet ve bu devlet uyumuyor! Bu millet ve bu devlet aptal ve geri zekalı değil! Bu milletin ve bu devletin sessizliğine bakmayın: BU SESSİZLİKTEN KORKUN! Bu milletin ve bu devletin sizlerin de bilmediği, (bilmeniz asla imkansız) ve görmediği (görmeniz de asla imkansız) öylesi bir GÜCÜ vardır ki şayet bu GÜÇ ortaya çıktığında nere kaçacağınızı şaşırıracıksınız. Bu gücün ortaya çıktığını da anlamanız imkansız! Bu GÜÇ üç boyutludur! Bu gücün görünen, görünmeyen ve her ikisinin de üzerinde bir BOYUTU var!.. 2023 seçimleri yaklaşırken Türkiye düşmanı dış güçleri ve içimizdeki hain, şerefsiz ve alçakları uyarıyoruz! DIŞ GÜÇLER Türkiye düşmanlığından hiçbir zaman vazgeçmezler! Fakat bizim asıl uyarımız onlarla işbirliği yapan hainlere yönelik! Vakit varken dönün bu yoldan! Aklınızı başınıza toplayın! Çünkü SON PİŞMANLIK FAYDA VERMEYECEKTİR!..

2023 yılı emperyalist küresel güçler ve Türkiye için çok önemli bir yıldır. 2023 yılı Türkiye için bir miat/milattır. Bilhassa Türkiye’de yapılacak olan 2023 seçimleri!.. Emperyalist küresel güçler için 100 yıldır Türkiye üzerinde tatbik ettikleri tüm planlarının bitiş yılıdır! O yüzden 2023 seçimleri emperyalist küresel güçleri çok yakından ilgilendirmekte…  2023 seçimleri emperyalist küresel güçlerin korkulu rüyası oldu. Çünkü 100 yıldır kurmuş oldukları hayalin gerçekleşmemesinin korkusunu yaşıyorlardı!..  2023 yılı onların son çırpınışları olacak…

Son birkaç yıldır başta ABD Başkanı Biden olmak üzere bazı Avrupa ülkesi liderleri el-birliği etmişçesine 2023 seçimlerini mevcut iktidarın kaybetmesi için seferber oldular. Aylar öncesinden Türkiye’deki muhalefete destek vereceklerini açıklamaları boşuna değil. Aleni bir şekilde muhalefete destek veriyorlar. Bizim tek üzüntümüz muhalefetin dış güçlerin hazırlamış olduğu oyunlara gelmesidir. MUHALEFETE SESLENİYORUZ: bu tuzağa düşmeyin! Bu oyuna gelmeyin! Kurtulun dış güçlerden! Aslanlar gibi çıkın ortaya siyasi mücadelenizi verin. Kol kırılsın yen içinde kalsın. Görüşünüz, fikriniz ve zikriniz ne olursa olsun milli gömleğinizi giyin! Çünkü bu VATAN, bu MİLLET, bu BAYRAK, bu DEVLET hepimizin… 2023 seçimleri gelmeden önce KENDİNİZE GELİN!..

2023 seçimleri keşke bağımsız, kendine münhasır, millet olarak dışarıya karşı kapalı kendi içinde özgür bir irade doğrultusunda yapılabilse!..  Dışarıdan hiçbir güç karışmasa… Dışardan yapılacak her türlü müdahaleye tüm siyasi partiler olarak göğüs gerilebilse!.. Fakat seçimlerle ilgili Türkiye’deki gelişmeler ve yaşanan olaylar bunun tam tersini gösteriyor. ABD, bazı Avrupa ülkeleri Türkiye’deki seçimlere aleni/açık bir şekilde müdahale ediyorlar. Daha doğrusu muhalefet partileri tarafından müdahale edilmesine fırsat veriliyor. Muhalefet dışarıdan almış olduğu destek ve güç ile hareket ediyor.  2023 seçimleri Türkiye’nin kendi iç meselesi: peki, neden dışarısı müdahale ediyor?!

2023 Seçimleri öncesi Türkiye’de gerçekleşen çok önemli bazı olaylar, Türkiye düşmanı emperyalist küresel güçlerin amaçlarına ulaşmak için muhalefetin  (millet ittifak) ekmeğine yağ sürüyor!  Emperyalist küresel güçler ve Türkiye’deki işbirlikçileri, seçim öncesi AK Parti iktidarını devirme, Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ı koltuğunda etme ve Cumhur İttifakı’nı dağıtmaya yönelik akla-hayale gelmedik senaryoları icraata koyarak bu ülkenin istikbali ve istiklali ile oynuyorlar.

BATI, 2023 seçimleri öncesi Türkiye’ye (özellikle) şu andaki Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti’ye  yönelik saldırılarını artırdı. Batılı bazı devlet adamları, strateji ve dış politika uzmanları, ünlü medya kuruluşları (gazeteci ve yazarlar) Türkiye’de yapılacak olan seçimleri hedef alarak muhalefetin kazanması için AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik tahrik edici açıklamalarla kara propaganda başlattılar. Cumhur ittifakını dağıtmak için de kirli oyunlarını sahneye koydular.

İngiliz Haber Ajansı Reuters “Türkiye’de Büro Şefi Yardımcısı” ilanı ile adeta Türkiye ile dalga geçercesine “Tayyip Erdoğan, yirmi yıllık iktidarında Türkiye’yi modern laik geleneklerden uzaklaştırarak Güney Kafkasya’dan Kuzey Afrika’ya uzanan bölgelerde iddialı bir diplomatik ve askeri varlığa dönüştürdü. Erdoğan’ın önümüzdeki aylarda yeniden seçilme hedefini tehdit eden yüksek enflasyon ve TL’nin sert darbeler aldığı kritik bir kavşakta, derinlemesine kurumsal hikayeler sunabilecek güçlü yazma ve raporlama becerilerine sahip birine ihtiyacımız var.”

ABD’nin Wall Street Journal gazetesinin hedefinde de Türkiye vardı. Wall Street Journal gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı diktatörlükle suçlayarak “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 yıllık iktidarının en zorlu yarışıyla karşı karşıya. Otokratik lider tam da bu noktada muhalefeti engellemeye çalışıyor.” İfadelerini kullandı. The Economist “Bir beş yıl daha ‘Erdoğancılık’ ülkesi daha açık bir şekilde otokrasiye doğru olacaktır.”, Fransız haber ajansı AFP “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İslamcı bir diktatör”, The Economist “Dolayısıyla dışarıdan bakanlar, Recep Tayyip Erdoğan’ın bu hafta 14 Mayıs’ta yapılacağını öne sürdüğü Türkiye’deki cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine dikkat etmeli. Hele ki, giderek istikrarsızlaşan cumhurbaşkanının yönetimindeki ülke, felaketin eşiğinde…  Seçimler yaklaşırken Erdoğan’ın davranışı, bugün son derece kusurlu olan demokrasiyi tam gelişmiş bir diktatörlüğe itebilir.”

ABD eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton “Batı’nın, Türkiye’deki muhalefetin yaklaşmakta olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarı şansı elde etmesini sağlamaya yardım etmek için cesur bir adım atması halinde Erdoğan’ın durdurulma şansı söz konusu. Finlandiya ve İsveç şaşırtıcı bir karar alarak NATO’ya girmek istediler fakat Rusya’nın ticari ve askeri partnerleri ihtiyaç zamanında onları terk etmedi ve maalesef buna eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan tekrar seçilirse 2023’te NATO üyeliği tartışmalı hale gelecek Türkiye de dahil” diyerek aba altından sopa göstererek Türkiye’yi tehdit edici ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’un bu sözlerine tepki göstererek “Türk milletinin demokratik iradesini vesayet altına almaya çalışmak beyhude bir çabadır. Sömürge valiliği oynadığınız günler geride kaldı. Türk milletinin demokratik iradesini vesayet altına almaya çalışmak beyhude bir çabadır. Sömürge valiliği oynadığınız günler geride kaldı.” diyerek gerekli tepkiyi gösterdi.

BATI, her türlü yoldan Türkiye’deki seçimlere gölge düşürmeye çalışırken NATO’ya üye olmak isteyen İsveç’te yaşanan Türkiye’ye aleyhine yapılan eylemleri görmezlikten gelerek saldırılarını devam ettiriyordu. İsveç’in vermiş olduğu sözü çiğnemesi üzerine Türkiye’nin almış olduğu tavır BATI’yı korkutmuştu. Bilhassa milyarlarca insanın inandığı kutsal kitap Kur’an’ı Kerim’in yakılması olayı bardağı taşıran son damla olmuştu. Benzer olayların Avrupa’ya sıçraması da vahim bir durumdu. Böylesi iğrenç olaylar karşısında Türkiye sessiz kalamazdı. Elbet ki verilen sözleri yerine getirmeyenlere karşı duruşunu netleştirecekti.

Başkent Postası’nda 18 Ocak 2023 tarihinde “Siyasilere Sesleniyorum: Fanatik Futbol Taraftarları Kadar Milli Olamıyoruz!.. “ başlıklı yazımda içimizdeki gayri milli zihniyetten bahsederken futbolda fanatik taraftarların milliğini örnek vermiştim. Türkiye’deki siyasilerin sözkonusu vatan, millet, bayrak ve devlet olduğunda aynen onlar kadar milli olması gerektiğinin altını çizmiştim.

Maalesef günümüz siyasi partilerin onlar kadar olamadığına vurgu yapmıştım. Hatta yazımın devamında “ Siyasi partiler içinde hiçbir ayırım yapmadan; iktidar, ana muhalefet ve muhalefet partileri ve liderleri/başkanları olarak sözkonusu Türkiye, Vatan, Millet, Bayrak olursa dışarıya karşı milli bir ruh, milli birlik-beraberlik ve milli bir şuur içinde mücadele etmiş olsak doğrusunu yapmış olmaz mıyız?! İçerde (her zaman olduğu gibi) yine birbirinizle kavga etmiş olsanız da, birbirinizi yemiş olsanız, birbirinize düşman olsanız da dışarıya karşı VATAN-MİLLET  ki TÜRKİYE adına, devletimizin ve milletimizin geleceği/istikbali uğruna birbirinizle et-kemik gibi, bir tarağın dişlileri gibi, aynı vücudun azaları gibi kenetlenseniz ve bu şekilde hareket ETSENİZ ne kaybedersiniz?! “ diyerek birlik-beraberlikten bahsetmiştim.

Yine de geç kalmış değiliz, 2023 seçimlerinin arifesinde en azından dış dış telkinlerden uzak milli birlik-beraberliğin sağlanması konusunda aynı reflekslerle hareket etmemiz gerekmez mi?! Vatan, Millet, Bayrak ve Devlet konusunda aynı ruh aynı düşünce ve aynı amaç uğruna mücadele etmemiz gerekmez mi?! Keşke liderler olarak hiçbir siyasi parti ayırımı yapmadan bunu yapabilsek… İşte o zaman BATI’nın Türkiye üzerinde oynamış olduğu bütün oyunlar bozulur. İİşte o zaman BATI Türkiye’ye karşı hiçbir şey yapamaz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER